Triksene som oppgraderer boligen din drastisk

29 september 2021
Johanne Larsen

Det er noen elementer som har mye å si for hvordan boligen din fremstår. Noen er strukturelle, som trapper, og krever litt ekstra innsats og investering, mens andre grep er enkle. Her skal vi se litt på begge deler, så du kan få gode tips til elementer du kan fikse, som utgjør hele forskjellen for hvordan boligen din fremstår. 

Finn pyntegjenstander som passer

Noen ganger kan det være så små ting som pyntegjenstander som gjør at boligen din fremstår radikalt annerledes. Kanskje er det på tide med nye tekstiler? Det vil si nye puter, gardiner og kanskje til og med pledd. Hvis man vil gjøre en stue mer innbydende, kan man med fordel se på mer teksturerte tekstiler, og puter i kraftige, myke materialer i innbydende og varme farger. Det er ikke alltid det er så mye som skal til, og hvis man trenger en kjapp forandring, er det kanskje tekstilene og pyntegjenstandene man skal fokusere på først. 

Trapper kan utgjøre hele forskjellen 

Hvis du bor i en leilighet i flere etasjer, eller et hus over flere plan, så vet du hvor mye trapper har å si for helhetsuttrykket på boligen din. Det er nemlig sånn at trapper blir et blikkfang, og det er også noe som kan si noe om hvor lenge siden det er boligen din er blitt pusset opp. Hvis du vil modernisere boligen din med bare få, enkle grep, kan trapper faktisk være akkurat det du trenger for å friske opp. 

www.stigefabrikken.no kan du finne et stort utvalg av trapper, så du enkelt kan velge det som passer perfekt til boligen din, og som gir akkurat den oppgraderingen du trenger. Enten om det er en trapp til loftet eller mellom to etasjer, kan det faktisk være lurt å sjekke nettet før du begynner å  se deg om i fysiske butikker. det er nemlig mye å finne på nettet, og man kan kanskje finne drømmetrappen. 

Flere nyheter