Skal du legge asfalt hjemme på gården deres?

14 desember 2020
admin

Skal du legge asfalt hjemme på gården deres?

Når man driver gård er det mange ting man kan gjøre for å gjøre hverdagen litt lettere. Enten man driver med dyr eller jordbruk til mat eller dyrefor, så er det mye jobb med jord. Og jord blir vått når det regner. Og selv om man har en fin traktor er det ikke helt sikkert at det er helt knirkefritt å skulle over på en grus eller jordvei til og fra jordet der du jobber.

Hvis underlaget egner seg kan det å legge asfalt på deler av veien eller gårdsplassen deres være en fin måte å komme noen utfordringer, særlig om høsten med stort regnfall, være en fin ting å gjøre. Vi gjorde det i fjor og jeg må si at denne sesongen med regn og nedbør har vært en del lettere enn det var i fjor. 

Det er klart at det ikke løste alle problemene våre, men det har likevel hatt stor innvirkning på hvor lett, eller vanskelig, det var å håndtere grisete og gjørmete veiforhold.

Be om hjelp fra skikkelig gode fagfolk

Enten du er helt sikker på at asfalt er noe for dere, eller lurer på om det kan være det, så er det å ta seg en snakk med fagpersoner veldig smart. Vi fikk skikkelig god veiledning og fant ut at hvilken type asfalt vi skulle bestille og hvor den skulle legges. 

Det å snakke med fagfolk før man tar et endelig valg føles alltid som en bra beslutning og gjør at man føler seg mye mer trygg i det valget man har tatt også. Vi var veldig i tvil om det var noe som faktisk kunne la seg gjøre hos oss, men det fant vi fort ut av at det kunne og det var ikke så omfattende som vi hadde fryktet heller.

Flere nyheter