Samle dine lån

07 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

I dag er det ikke uvanlig å ha flere lån på samme tid. Det kan f.eks. være et lån til bilen, til elektronikk, uforutsette regninger eller noe helt annet. Og i de verste tilfeller blir rentene så høye på dine lån, at du faktisk nesten ikke nedbetaler på de. Men hvordan kan du samle dine lån på en effektiv måte?

Refinansiering kan være bra for økonomien

Er du en av de mange som har flere forbrukslån fra forskjellige långivere med varierende beløp, nedbetalingstider osv.? Da kan du kanskje få glede av refinansiering. Dette er en måte å samle sine lån på ved å ta opp ett, nytt stort lån for å nedbetale alle de gamle.

Men hvorfor gir det mening? Først og fremst gir det bedre oversikt over økonomien din, så du kan se nøyaktig hvor mye gjeld du har og når du er ferdig med å nedbetale. Samtidig gir det deg muligheten til å endre på tidsfristen og forlenge lånet slik at du kan få mer luft i budsjettet.

Og så kan det faktisk bety en reduksjon av dine kostnader, fordi du plutselig bare må betale gebyrer og renter hos én långiver. Derfor blir det både enklere for deg å samle dine lån med refinansiering, men det kan også bli billigere.

refinansiering

Få hjelp online

Når du skal refinansiere dine lån vil du selvfølgelig finne en fordelaktig løsning med de beste vilkår og den lavest mulige renten. Hos https://swiftbanker.no/ får du hjelp til dette. De henter nemlig inn tilbud fra flere forskjellige långivere, som er basert på dine personlige behov og ønsker.

På den måten kan du se presis hva de forskjellige kan tilby av vilkår og priser, og du kan sammenligne hvert enkelt tilbud for å finne det som passer best for din økonomi, og som er billigst for deg.

Flere nyheter