Rimelig å sende pakke til USA

06 mars 2020
Mathias Bjelland
Rimelig å sende pakke til USA

I dag foregår det meste av kommunikasjonen over internett eller sosiale medier. Det er derfor ikke mange av oss som sender brev eller postkort som vi gjorde tidligere. Derimot er det greit å kunne sende en pakke til noen som bor i USA eller andre steder i utlandet.

Mange av oss driver med private salg ved bruk av populære salgskanaler som Ebay og Etsy. Det kan derfor være lurt å sette seg inn i hvordan du kan sende pakker til dine kunder som bor i utlandet. Dersom du ønsker å sende en pakke til USA kan det lønne seg å sjekke priser på forsendelser før du bestemmer deg for hva du skal sende.

Det kan fort blir dyrt å sende pakker til USA fra Norge. Du bør i den forbindelse sjekke hvilke tollsatser og avgifter som til enhver tid gjelder for at ikke mottaker skal bli overrumplet av høye gebyrer. Først og fremst siden USA ikke er inkludert i EU.

Velg mellom flere fraktselskaper

I den senere tid har det vi kjenner som Posten stadig fått flere konkurrenter. Du kan derfor finne bedre og rimeligere fraktmetoder ved å undersøke priser og leveringstid hos andre mulige fraktselskaper Den aktuelle fraktmetoden bør vurderes på bakgrunn av både tidsaspekt og pris.

Det finnes i dag mange alternative løsninger til den som ønsker å spare tid på å sende pakker til utlandet. Dersom du skal sende en pakke til USA kan du undersøke priser og leveringstid hos fraktselskapene ved å sammenlikne aktører på nett. Du kan sammenligne fraktpriser hos https://billigpakke.no/sende-til-usa.

Klassiske fraktmetoder er gjerne langsommere enn de du kan benytte deg av hos fraktselskaper som DHL og UPS. Siden det finnes mange konkurrerende fraktselskaper i markedet. Pris og fraktmetode kan derfor variere stort om du har en pakke som skal sendes til eksempelvis USA.

 

Flere nyheter