Restaurant Skjærhalden – En smak av norske mattradisjoner

30 mai 2023
Eivind Øi

editorial

 

Hvis du leter etter et sted hvor du kan nyte et deilig måltid med en vakker utsikt, trenger du ikke lete lenger enn Restaurant Skjærhalden. Denne skjulte perlen ligger i hjertet av den fantastiske Skjærhalden, omgitt av fjell og fjord. Restauranten er kjent for sine ferske og lokale ingredienser, samt sitt engasjement for å bevare og fremme norsk matkultur. I denne artikkelen vil vi utforske hva som gjør Restaurant Skjærhalden til en så spesiell spisested.

Menyen: En feiring av norsk mat

På Restaurant Skjærhalden gjenspeiler menyen restaurantens fokus på lokale, sesongbaserte og bærekraftige ingredienser. Kokkene samarbeider tett med nærliggende bønder, fiskere og jegere for å skaffe de ferskeste og høyeste kvalitetsingrediensene. Restaurantens signaturretter inkluderer tradisjonelle norske spesialiteter som reinsdyr, geitost og røkt laks.

Menyen inneholder imidlertid også skandinavisk-inspirerte alternativer for de som søker noe nytt og spennende. Noen fremragende retter inkluderer røkt svinekjøtt med eple- og selleripuré, samt braisert lammeskank med rotgrønnsaker og rødvinssaus. Uansett hva dine preferanser er, vil du sikkert finne noe som frister smaksløkene dine på Restaurant Skjærhalden.

Restaurant Skjærdalen

Atmosfæren: Rustikk sjarm møter moderne eleganse

En av tingene som gjør Restaurant Skjærhalden unik er den fantastiske beliggenheten. Restauranten ligger i en gammel, rustikk bygning som er vakkert restaurert for å skape en varm og innbydende atmosfære. Gjestene kan nyte måltidet i den koselige spisesalen, som har trebjelker, synlige murvegger og en knitrende peis. Alternativt kan du under sommermånedene spise utendørs på terrassen og nyte de praktfulle utsiktene over de omkringliggende fjellene og fjordene. Personalet på Restaurant Skjærhalden er stolte av å tilby en enestående spiseopplevelse, så du kan forvente oppmerksom og vennlig service fra start til slutt.

Filosofien: Bærekraft og lokal tilhørighet i sentrum

På Restaurant Skjærhalden er bærekraft og lokal tilhørighet ikke bare moteord – det er hjertet i alt restauranten står for. Kokkene er lidenskapelige når det gjelder å bevare norsk matkultur, vise frem det beste av det Norge har å tilby og minimere sin miljøpåvirkning. Dette betyr at de bruker sesongbaserte og lokale ingredienser der det er mulig, og jobber hardt for å redusere matsvinn. I tillegg bruker restauranten fornybar energi og miljøvennlige rengjøringsprodukter. Les mer om vår visjon her: https://www.bigfishcafe.no/

Flere nyheter