Profesjonell og effektiv gulvvask

08 august 2022
Maria Laugesen

editorial

Gulvvask er en del av mange rengjøringsjobb og er viktig for å opprettholde en god hygiene på kontoret, verkstedet, i treningssenter eller hvor du ellers arbeider. Men hvilket utstyr er det riktige for gulvvask for deg, og hva passer egentlig til dine behov?

Flere løsninger innen gulvvask

I private hjem, på mindre kontorer og lignende kan man med fordel utføre gulvvask på den helt klassiske måten med gulvmopp og en bøtte med vand og såpe. Men ved større arealer og mer krevende rengjøringsoppgaver, er dette verken den enkleste, raskeste eller mest effektive metoden. 

Her anbefales det i stedet å bruke en gulvvaskemaskin av profesjonell karakter som kan anvendes innen alle bransjer og industrier. Overordnet finnes disse maskiner i fire kategorier, nemlig kompakte, medium og store gulvvaskemaskiner samt de såkalte «sitte-på» gulvvaskemaskiner.

De første tre typer henviser til størrelsen og er designet slik at du går bak de. Den siste typen er en du sitter på, og henvender seg altså primært til veldig store arealer.

kärcher gulvvaskemaskin

Finn en gulvvaskemaskin for din arbeidsplass

Uansett hvor du arbeider og hvilke preferanser du har, så kan du finne en gulvvaskemaskin som passer. Veldig mange velger en «walk behind» maskin som du altså går bak. Disse finnes i mange størrelser og designs, og er utstyrt med en rekke ulike egenskaper. Derfor er det rik mulighet til å finne en som passer for deg.

Kärcher er et veldig populært og anerkjent merke på dette området, og med en Kärcher gulvvaskemaskin er du sikker på å få noe av absolutt høyeste kvalitet. Deres maskiner er kompakte, enkle å betjene og skaper veldig lite støy. Samtidig er de svært effektive og krever lite vedlikehold, så de kan holde i lang tid uten problemer. Her er du sikker på å ha en maskin som du vil sette pris på i hverdagen.

Flere nyheter