Oppgrader skigarderoben med hestra votter

30 juni 2021
Johanne Larsen

Det er ingenting som kan ødelegge en skitur med, enn hvis man ikke er forberedt og begynner å fryse. Frosne tær og fingre kan fort sette en stopper for en god dag i bakken. Så hva gjør man? Her skal vi se litt nærmere på hvordan man kan unngå kjipe situasjoner der man begynner å fryse ved å oppgradere skigarderoben. 

«Bare dårlige klær»

Vi vet jo alle at det er sånn at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Ergo er det viktig å fokusere litt ekstra på dette elementet når man skal forberede seg på skisesongen. Det er lett å glemme hvordan det var året før, men prøv å tenk deg om – frøs du? Var det noe som ikke satt komfortabelt eller fungerte optimalt? Er det dermed kanskje på tide å oppgradere?

Da er det lurt å fokusere på skiklær i høy kvalitet, så man får materialer som isolerer godt og rett og slett gjør jobben sin. Det er derfor ikke så merkelig at et av de mest populære botemidlene for frosne fingre i løypa eller i bakken, er hestra votter. Da får du både flott design og lekker kvalitet som holder lenge når du skal ut i perfekt puddersnø. 

Det er nemlig ikke bare sånn at man skal kjøpe det billigste når det kommer til utstyr som skal yte en bestemt funksjon. Skiutstyr skal beskytte og holde varmt, og derfor kan det i mange tilfeller lønne seg å investere litt ekstra for å få den funksjonen som du trenger for å holde godt å varmen i vinterkulda. Det er nemlig surt å kaste bort et heiskort når man fryser og må hjem til hytte eller hotell når blir for kaldt. Med godt utstyr og gode votter, er du derimot godt beskyttet selv i kaldt vær i bakken. 

Flere nyheter