Kjøp nye dører – oppgrader boligen

26 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er mange måter å modernisere boligen på som ikke nødvendigvis krever et stort budsjett eller håndverkere. Det gjelder blant annet å skifte ut dørene. Du visste kanskje ikke at det har mye å si, men det har større effekt enn du kanskje tror. Det skal vi se litt nærmere på her. Det er enkelt å modernisere med nye dører – enklere enn du tror. 

Moderniser boligen 

image

En moderne bolig kan bety mange ting, men for de fleste innebærer det en lys og ryddig bolig, med rene flater og kanskje et litt minimalistisk preg. Det kan være litt vanskelig å få til dette utelukkende gjennom interiør, hvis boligen i seg selv ser helt annerledes ut. Derfor er det en god ide å se litt nærmere på hvilke ting man kan skifte ut, som kan gi boligen et mer moderne preg.

En ting som dører er kanskje ikke så nærliggende å tenke på, men det er faktisk noe av det som har stor visuell effekt. Det er nemlig sånn at dører har mye å si for hvordan vi oppfatter en bolig. Bare tenk på hvordan du oppfatter et hjem med store, klassiske dobbeltdører med paneler – gir ikke det et klassisk og historisk preg, og er et av de mest gjenkjennelige kjennetegnene på nettopp dette? Jo! 

Det samme gjelder faktisk når det kommer til moderne dører. Man kan altså bruke samme trikset når man skal modernisere som hvis man vil gi inntrykk av en bolig med mer historisk preg, nemlig med flotte og moderne dører. 

Kjøb nye dører og få akkurat det uttrykket du er på jakt etter. Det er noe som løfter og oppgraderer, uten at man trenger å skifte ut alt av interiør. Kanskje er det akkurat det som mangler for at du skal få det sånn som du vil? Det er enkelt! 

Flere nyheter