Kjøp et viltkamera til jakt

19 mai 2020
Maria Laugesen

Når man går på jakt er det utrolig verdifult å vite hvordan dyrene beveger seg og kjenne til deres rutiner. Det kan blant annet være informasjon om når dyrene befinner seg i hvilke områder, hvor lenge de er der, og hvor mange de er sammen. Alt dette – og mye mer – kan hjelpe til å gi deg større suksess i din jakt og gjøre den mer effektiv. Og disse informasjoner er noe som du kan få med et viltkamera.

Et vilt-kamera er nemlig et kamera som kan monteres på et tre eller lignende i skogen. Her sitter det da over natten eller kanskje tilmed i flere dager og sikrer deg bilder og videoer av dyrene. Et vilt-kamera er nemlig utstyrt med bevegelsessensor og en lang batterilevetid, og derfor vil den ta bilder og videoer når noe beveger seg i området. Det er designet slik at det er godt camouflert, sånn at dyrene ikke blir redd, og det har evnen til å ta bilder både i lys og mørke. Derfor kan det hente inn masse informasjoner om hvilke dyr som befinner seg der, hvor fort de beveger seg, hvor lenge de blir igjen, hvilken retning de beveger seg i osv.

Av denne årsaken er det en veldig god investering for deg som går på jakt og vil vite mer om dyrenes bevegelsesmønster og rutiner. Du kan bli mye klokere og få viten som gavner deg, og samtidig er det selvfølgelig interessant og spennende å se hvordan dyrene beveger seg når vi mennesker ikke er i nærheten. Kvaliteten på videoene er ganske god, så du kan få noen flotte bilder av dyrene også. 

Er dette noe for deg? Så kjøp ditt første viltkamera i dag, finn en smart og strategisk plass å feste det på, og se hvor mye viten og informasjon du kan få ut av det i løpet av kort tid.

Flere nyheter