Kjøp en mandolin i julegave

20 desember 2020
admin

Kjøp en mandolin i julegave og gi glede helt til neste jul

Det er mange måter å gi gaver på. Man kan gi noe som skal oppleves og brukes opp med en gang. Man kan gi noe som kan spises eller drikkes. Man kan gi hudpleie-produkter som kan nytes. Man kan gi ting som varer og man kan gi noe som vil føre til utvikling og glede over lang tid.

Det å lære å spille et instrument, for eksempel en mandolin, er en helt utrolig spennende prosess som jeg virkelig håper at det er mange som får lov til å oppleve i løpet av livet. Det gir så mye glede, både når man har lært seg noe nytt og i selve prosessen. Det er noe som gir glede for den som spiller alene og som gir glede når man deler det.

Og hvis det er noe som 2020 har vært oss er det at vi er nødt til å finne måter å skape glede på for oss selv. Det er så mange ting dette året har tatt fra oss, men en av de gavene vi har fått er innsikten i den realiteten at vi er nødt til å kjenne oss selv godt nok til å kunne ta vare på oss selv gjennom dette på en god måte.

Investe i et historisk strengeinstrument

Enten du velger å gå for en akustisk mandolin eller en elektrisk mandolin er det et historisk strengeinstrument du investerer i. Det er et instrument som har vært med på å forme musikkhistorien i vesten og ikke minst utviklingen av den musikken vi spiller i dag.

Den er opprinnelig fra Italia og er og har alltid vært et utrolig viktig og populært instrument. Men den siste tiden har populariteten steget enda mer og det er mulig å finne masse moderne klassisk musikk for mandolin.

Flere nyheter