Kjøp din graviditetstest på nett

16 april 2020
Maria Laugesen
Kjøp din graviditetstest på nett

Hvis du er på utkikk etter en graviditetstest, så er det godt å vite at det finnes forskjellige typer på markedet. Dine personlige preferanser vil primært avgjøre hvilken du bør velge, men det gir mening å vite litt om dine muligheter, før du velger. For eksempel kan du velge om du vil bruke en tradisjonell stav eller en strimmel. En stav tisser du direkte på, mens du med en strimmel må samle opp urin i et beger før du anvender strimmelen. Begge deler fungerer ved å måle konsentrasjonen av hormon i urinen, men det er altså bare forskjellige metoder til samme formål.

Det er også forskjell på hvordan du får resultatet presentert. Noen varianter har den tradisjonelle metoden med streker der antallet forteller om du er gravid eller ikke. Det finnes også digitale utgaver som gir deg svaret med tall og bokstaver, og her vil det ofte være ukeindikator på samtidig. Dette er en fordel for deg som foretrekker å få svaret på en helt klar måte, så det ikke kan være noen tvil.

Du bør være oppmerksom på kvaliteten av den graviditets test du velger. I dag lever langt de fleste tester opp til en veldig høy standard, så du kan velge ganske fritt. Det er viktig at følsomheten er høy, slik at du får et pålitelig og sikkert svar. Og så er det samtidig viktig at testen er enkel å anvende og forstå.

Du kan med fordel kjøpe din graviditetstest på nett. Her finnes det et stort utvalg av alle de forskjellige typer og varianter av tester, og her kan du sammenligne alle dine muligheter for å finne det riktige for deg. Samtidig trenger du ikke tenke på å møte på folk på butikken, og dette er selvfølgelig en fordel hvis du ønsker å holde en mulig graviditet skjult for dine omgivelser.

Flere nyheter