Invester i god og uforstyrret søvn

11 september 2020
admin

Invester i god og uforstyrret søvn

Hvis du vil gjøre noe for helsen din. Investere i helsen din ikke bare på kort, men også på lang sikt, er søvnen din et sted som er veldig bra å starte. Søvn er en av de aller viktigste og mest avgjørende tingene for helsen vår. Det er sterkt undervurdert og noe man faktisk ikke skal undervurdere.

Så alt vi kan gjøre for å sove bedre, burde vi faktisk prioritere å gjøre, uansett hvor tullete det kanskje føles. En vekkeklokke føler kanskje ikke så viktig er er kanskje ikke det vi tenker vil gjøre mest, men det er det faktisk. En vekkeklokke er en av de tingene som virkelig kan hjelpe deg både å falle bedre til ro om kvelden og våkne bedre om morgenen.

Kjøp en vekkeklokke

Verdenen av vekkeklokker har helt klart utviklet seg siden jeg kjøpte en sist. Du kan fortsatt få de samme som vi brukte da vi var barn og på en måte synes jeg at de nesten fortsatt at de er de aller fineste og jeg ble så glad for å se at hos Coolpriser har de akkurat den samme typen jeg hadde da jeg var liten for eksempel.

Men de har også mange mer moderne vekkeklokker og jeg har ikke bestemt meg for hva jeg vil ha enda, men det er gøy å kunne velge både nytt og moderne eller nostalgisk. Jeg var akkurat inne på https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html og de har faktisk masse forskjellige vekkeklokker så nå vurderer jeg seriøst å kjøpe en. Når de ikke koster mer er det jo ikke en særlig stor investering eller beslutning heller akkurat.

Legg vekk mobilen

Mobilen er som oftest både det første og siste vi ser før vi sovner. Ofte gjør det at vi ligger og scroller alt for sent og ikke får den søvnen vi har behov for. Det skjer alt for ofte for meg for tiden. 

Flere nyheter