Hold kontakten med venner og familie

17 april 2020
Johanne Hansen
Hold kontakten med venner og familie

Verden er ikke så stor lenger, og mange av oss har venner og familie spredt rundt i hele verden. Heldigvis har den digitale utvikling fulgt med, og det er derfor mange måter vi kan være sammen- på avstand. Vi møtes på skype, vi fester på zoom og vi synger fødselsdagssang på facetime. Dette gjør selvfølgelig at det er lettere å holde kontakten med ens nærmeste, selv om man bor lang vekk fra hverandre. Når man har familie og venner i utlandet, er man sannsynligvis bekjent med å sende pakker. 

Det skal selvfølgelig sendes fødselsdagsgaver og julegaver, men hvorfor ikke også sende en pakke med posten, når det ikke er forventet. Det finnes nesten ikke noe hyggeligere enn å få pakke i posten, spesielt når man minst forventer det. Når det er en overraskelsespakke, så er det ikke innholdet som teller, men tanken. Du behøver derfor ikke å grave dypt i lommene, for å glede en god venn, eller et kjært familiemedlem. 

Hvis du skal sende pakke til utlandet, kan du finne all nødvendig informasjon online. Når du skal sende en pakke til utlandet, så kan du faktisk også kjøpe porto online, og få pakken hentet hjemme. Du behøver altså ikke en tur på posthuset for å sende pakker. Du kan med fordel også bruke en online sammenliknings tjeneste, for å finne den billigste og meste effektive forsendelse. 

Det er alltid en god ide at du leser hvilke tollregler og bestemmelser som gjelder i det aktuelle landet. Det er nemlig en langsommelig prosess å skulle få pakken ut av tollen, så det vil du helst unngå. 

Når du sender pakker til utlandet, er det alltid en god ide at du sender pakken med sporing. Sjansen for at pakken kan komme på avveie under lang transport, er nemlig større enn hvis den skal transporteres innenlands. Når du har sporing på pakken, kan du følge med pakken underveis. Dette skaper trygghet for deg, og for mottaker. 

Og husk, den som sender post, er sannsynligvis den som får post, neste gang!

 

Flere nyheter