Har du låst deg ute?

09 oktober 2020
admin

Har du låst deg ute?

Å låse seg ute er så innmari dumt. Og føles så innmari unødvendig. Så hva gjør du når uhellet er ute? Ringer en låsesmed? Nettopp. Akkurat det faktisk.

24-Timers vakttelefon

Det finnes få ting som er verre enn å lese seg ute og kanskje særlig hvis det i tillegg er på et skikkelig ubeleilig tidspunkt i tillegg. Heldigvis finnes det bemanning og en 24-timers vakttelefon man kan benytte seg av i nettopp de tilfellene der alle råd er dyre og du ikke vet hva du skal gjøre.

For hvis du har øyeblikkelig behov for en låsesmed på kveldstid, natt eller helg så kan du heldigvis kontakte låsesmedene hos Norlås på deres døgnbemannede vakttelefon. Hvis du vil se nummeret deres eller lese mer om hva de kan tilby kan du gå inn på https://www.norlaas.no/ og kikke. Så er du klar i tilfelle det skjer noe. 

Vær forberedt!

Det å være forberedt er noe av det som virkelig kan gjøre en dårlig situasjon til en bittelitt dårligere situasjon. Hvis du allerede nå går inn på hjemmesiden og finner nummeret kan du jo faktisk velge å lagre det under «låsesmed» på telefonen din sånn at du alltid har det liggende når eller kanskje forhåpentligvis heller hvis du trenger det en gang i fremtiden.

Vi må jo bare krysse fingrene for at det ikke skjer noe, men hvis det gjør det skal du i hvert fall ikke drive og rote rundt på nettet for å finne ut av hvor du skal ringe, hva det koster eller hvor lenge du kommer til å måtte vente. Og det er jo kanskje egentlig ganske fint når du står i en situasjon som føles litt kjip. Det har i hvert fall jeg gjort og jeg kan bare anbefale det! Bare gjør det!

Flere nyheter