Gressklipping er en naturlig del av dugnadsjobbing

16 september 2019
Mathias Bjelland
Gressklipping er en naturlig del av dugnadsjobbing

Lei av den klassiske dugnaden?

Dugnad er noe nærmest kun nordmenn kan forstå seg på. Blant de emnene som dukker opp ved spørsmålet «hva er typisk norsk?», så er det liten tvil om at dugnad er en av de aller mest populære. Det er rett og slett fordi dugnaden ikke finnes i lik form i noen andre land. Dugnad innebærer et arbeid som fellesskapet gjør sammen som nok kun nordmenn noensinne kunne ha fått til. 

Men det er ikke til å skjule under en stol at dugnaden nok kan bli ganske så kjedelig. For ungdomsskoleelever er det ikke akkurat gøy å reise til byparken og rake i timevis. Kanskje kan en argumentere at det harde arbeidet er godt for dem, men det finnes tross alt andre dugnader som kan tjene inn mye mer penger raskere. Dugnadsideen fra Norgesbriketten.no er et slikt initiativ!

Prøv dugnaden fra Norgesbriketten.no!

Ikke alle dugnader trenger å handle om hagearbeid og tøffe jobber. Noen selger tross alt dopapir på døra til hundrevis av mennesker. Kjedeligere produkt å selge finnes det derimot ikke, og en må selge såpass store kvanta at det tar evigheter og store ruller å kunne tjene inn nok. Hva med å heller selge et mindre og kompakt produkt som virkelig kan gi stor inntjening per enhet?

Tennbriketter fra Norgesbriketten.no er et slikt produkt! Dersom du tar med deg en bil lastet med disse, så har du plass til i baksetet alene nok tennbriketter til å tjene inn det du og ditt barn trenger for dugnaden. Dette er selvfølgelig et mye bedre alternativ enn å lesse hele bilen med dopapir opptil flere ganger bare for å tjene noen få tusenlapper. 

Norgesbriketten.no er dessuten en genial ide, fordi tennbriketter er noe de fleste vil kjøpe. Alle elsker god fyr i peisen på vinteren, og det er nettopp det tennbriketter fra Norgesbriketten.no gir deg!

Flere nyheter