Gjør noe nytt i hjemmet

18 mars 2021
admin

Lamper er noe vi alle sammen har mange av hjemme. Vi tenker i hovedsak på lamper som lys, en funksjon og noe praktisk vi har behov for hjemme, men sannheten er at lamper er mye mer enn det. Lamper og belysning blir ofte glemt når man snakker om interiør og det burde det absolutt ikke bli.

For det å gå ut for å kjøpe lamper uten å ha det klart for seg hva det er man vil prøve å skapte hjemme blir fort veldig dumt når man kommer hjem og finner ut at de ikke lyser opp rommet på den måten man trenger og ikke passer inn i interiøret som man hadde tenkt.

Lamper er interiør

Vi kjøpte akkurat noen nye lamper på https://lampemesteren.no/ og for å være helt ærlig ble jeg faktisk overrasket over hvor mye det faktisk gjorde for interiøret vårt. Man tenker liksom veldig fort at lamper bare har en funksjon – nemlig å gi lys i leiligheten eller huset når det er mørkt, men lamper og lys har mye mer å si enn bare akkurat den ene lille tingen.

Lys har for eksempel en helt egen funksjon i seg selv. Med lys kan man nemlig skape stemninger og velge å fremheve eller skjule spesifikke ting i et rom og liksom lede oppmerksomheten dit man vil. Det er ganske morsomt å se hvordan det kan gjøres på så mange forskjellige måter og det er en stor inspirasjon når man først begynner å se hvordan andre har gjort det.

En annen ting er at lamper faktisk må regnes som å være en del av selve interiøret, ikke bare i form av lyset, eller funksjonen lyset har, men også i form av at designet på selve lampen tar mye mer fokus i interiøret enn det man kanskje tenker når man kjøper lamper.

Flere nyheter