Flotte wallstickers med farger

01 september 2021
Maria Laugesen

Selvom det hvite og minimalistiske kanskje aldri helt går av moten, så er det i stigende grad fokus på farger i innredningen i dag. Slik er sterke farger og kontraster ikke noe man skal være redd for, men noe som kan gi en varm og koselig atmosfære i hjemmet – helt uten at det fremstår med et rotete uttrykk.

Flotte farger i hele hjemmet

Farger i innredningen gjelder for alle rom, men det kan være en god idé å skape en rød tråd på tvers av rommene dersom du vil bruke mange farger. Da unngår du nemlig å få et hjem som fremstår uorganisert. Dette kan du for eksempel oppnå ved å velge de samme fargenyanser, eller ved å ha noen rom som bare får litt farge mens andre får mye.

Du kan få farger inn i hjemmet ditt gjennom tapet og maling, møbler, tepper og ikke minst dekorasjoner. Har du ikke lyst å ha sterke farger på vegger og møbler, da er veggdekorasjoner et opplagt sted å starte. Disse er nemlig ikke så fremtredende, og de kan enklere skiftes ut hvis du kommer på nye tanker.

Kreativitet og liv på barnerommet

Et rom som tåler masse farge er barnerommet. Her må det være plass til kreativitet, moro og lek, og en fargerik innredning er kun med til å forsterke dette. Derfor kan du med fordel velge masse fargerike dekorasjoner til barnerommet.

https://sohu-shop.no/shop/wallstickers-62s1.html finner du masse herlige veggdekorasjon for barn, og her kan du blant annet se deres utrolig fine wallstickers til barnerommet. De kan forestille tegneseriefigurer, dyr, transportmidler, prinsesser og mye mer, og barna vil elske å ha de flotte designs på veggen.

Det gir liv og farger til rommet, og så er det med til å skape en varm og koselig atmosfære som passer perfekt for et barnerom.

Flere nyheter