Finn den perfekte båten for deg

31 mars 2020
Johanne Hansen
Finn den perfekte båten for deg

Det er faktisk ikke sånn at en båt passer for alle. Vi har alle ulike båtbehov som avhenger av flere forskjellige faktorer. Derfor er det viktig at du finner en båt som passer til dine behov. Det får du noen gode tips om her, så du kan finne den riktige båten for deg. 

Kartlegg dine behov

Det er først og fremst helt essensielt å kartlegge dine behov når det kommer til båtkjøp. Hva du skal bruke båten til har nemlig utrolig mye å si for hva slags båt du skal velge. Dette sier kanskje seg selv, men du vil bli overrasket over hvor mange som kjøper båt ut ifra det båtlivet de drømmer om og ikke det båtlivet de har eller kommer til å få. Derfor er det viktig å være realistisk når det kommer til kjøp av båt og hva du egentlig kommer til å bruke den til.

Trenger du for eksempel mye fart og tenker å cruise rundt i skjærgården, blir det relevant å se nærmere på båter som kan gi en del hestekrefter. Hvis du heller har tenkt deg å ligge pal på et soldekk, er ikke det førsteprioriteten. Har du mer lyst på langsom hygge på sjøen med ferske reker og en alkoholfri øl ved roret, så er det kanskje lurere å tenke i retning av en snekke. 

Finn riktig forhandler

Det er også viktig å finne den helt riktige forhandler når du skal kjøpe båt. Den riktige forhandler kan hjelpe deg med ditt båtkjøp. Er du for eksempel på Vestlandet, kan det være relevant å se nærmere på Båt Bergen, hvis du skal få den beste service og hjelp til kjøp av båt. Det er utrolig mye som ekspertene kan hjelpe deg med. De kan stille deg de riktige spørsmålene og finne ut av akkurat det du trenger.  

Flere nyheter